Construction Hosting problem

Ok hi people, I join tons of construction servers throughout the month, year, ect. And, I'm getting jealous of people hosting. I try to, But apparantly Chief91 says my server isnt on the list. I T-mailed him a month back about it, and he said he wasnt on. I tried everything, It might be port problems, I dont know.
I also have it set to appear on directory or whatever its called. My connection is Qwest, DSL, GT701 modem.


Can anyone help me please?

Comments

  • KrashKrash Neptune Sleeps
    To forward the ports on an Actiontec GT701...


    1. Open your web browser, and put 192.168.0.1 in the address bar.
    2. Click on the Setup link.
    3. Click on the Advanced Setup link on the left side, get into the page.
    4. Find the link to the Port Forward section on the lefthand side.
    5. Set a port range, 27999-28003, or whatever you feel like. Change the protocol on UDP. Put your computer's static ip address in the IP Address box.
  • CornucopiaCornucopia That One Guy
    Does the UDP have to have the same numbers as the TCP has? like 21000 - 64000 or whatever?
  • KrashKrash Neptune Sleeps
    They don't need to be the exact same numbers, but you do need the ports tribes uses to be open. 21000 - 64000 is way overkill, and I wouldn't recommend you forward that many.
  • CornucopiaCornucopia That One Guy
    Hey, would you be able to see if my server is up? it will be up by 2 minutes from now. If you could, plz let me know if it is, or isnt showing up.
  • KrashKrash Neptune Sleeps
    :o
Sign In or Register to comment.